Nyanställning

CAD/Projektledare

En av utmaningarna är att nästan varje objekt är helt nytt; nya konstruktioner, nya lösningar. Det gäller att vara kreativ och det finns en stor portion av både frihet och eget ansvar. Arbetsuppgifterna för alla anställda är mycket varierande beroende på projektens utformning, tidsramar, material, montering mm så därför finns inga definitiva ramar för vem som gör vad, vilket är en av anledningarna till att vi har mycket låg personalomsättning.

Vi söker

Vi söker en CAD-konstruktör och projekt/produktions-ledare för träbearbetning med inriktning på inredningssnickeri. Man eller kvinna är egalt.

Meriter och personliga egenskaper

Du är strukturerad och kan växla perspektiv mellan att se helheter och detaljer. Du är kreativ och lösningsorienterad, arbetar både självständigt och i grupp, är kommunikativ, god förmåga att uttrycka sig på svenska i både tal och skrift (engelska är meriterande).

Du har branscherfarenhet. Du har B-körkort.

Ang arbetsuppgifter vs meriter: du behöver i dagsläget inte ha kunskaper/erfarenheter inom alla arbetsuppgifter, utan du lär dig med tiden. Då vår verksamhet är så diversifierad, räknar vi med att det tar en viss tid för dig att helt komma in i arbetsuppgifterna. En av de viktigaste egenskaperna är att tillgodogöra sig den erfarenhet och kunskap som övriga i personalen besitter.

Arbetsuppgifter

Som för övriga anställda har vi inga vattentäta skott i arbetsfördelningen och nästintill allt sker som team-work.

Du kommer ha kund- och leverantörskontakter då det ofta sker förändringar samt att nästan allt material köps in specifikt för respektive projekt. Du kommer även vara delaktiga i själva tillverkningen.

CAD: göra konstruktionsritningar både på inventarier och planlösningar (3-D är meriterande). CAM-kunskaper är meriterande och kommer även att ingå i dina arbetsuppgifter. (Nyinköpt 5-axlig CNC)

Projekt/produktions-ledning för mindre till medelstora projekt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med mycket varierad produktion och stora utvecklingsmöjligheter.

Anställning

Heltid tillsvidareanställning (provanställning kan komma ifråga). Tillträde under våren. Kollektivavtal finns. Lön enligt ö.k.

Ansökan

Sista ansökningsdagen 2018-03-25
Anställningsintervjuer: 19 mars - 6 april

Till anställningsintervjun; ta med bilder, ritningar e.d. på något du gjort.

Skicka till:

eller
Rålambshovs Snickeri AB
Skarpnäcks Gårdsväg 6 B
128 31 Skarpnäck

Rålambshovs Snickeri AB

  • Skarpnäcks Gårdsväg 6 b
  • 128 31 Skarpnäck
  •  
  • Tel 08-93 10 25
  • Säte: Stockholm